19-05-2020 | 09:00:00
Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. En dat laatste is precies wat je in dit recept gaat doen; bakken met een klein beetje bloem. Doe je best! Ingrediënten 6…
01-05-2020
Dan gaan we het thuis toch gezellig maken. Met vis van Vishandel Schoehuijs Lekker voor bij de borrel. Een plank vol met lekkere vishapjes, olijven, paprika, sausjes. Vraag Louis en Heidi naar de mogelijkheden.
17-04-2020 | 00:30:00
Kies de juiste soort Kies je voor forel dan is er een grote kans dat de regenboogforel in je winkelmand belandt. Deze soort is de meest verkochte gekweekte forel. Ook bekend is de zalmforel. Dit is dezelfde regenboogforel maar dan met zalmkleurig visvlees. De kleur van het visvlees wordt door de…
01-04-2020 | 15:42:00
Paastip! “Lekker gourmetten met verse vis!“ Jaarlijks haalt het overgrote deel van de Nederlanders met de feestdagen het gourmetstel tevoorschijn. Het is niet vreemd dat de pannetjes zo populair zijn in Nederland. Gourmetten is, heel eenvoudig voor te bereiden en ook leuk voor een…