• Verse vis
  • Gebakken vis
  • Visschotels
  • Haring
  • Broodjes
  • Gourmetten
  • Barbecueën
  • Kant en klaar
  • Iets te vieren?
  • Vis van de maand
overzicht

Knolselderijstamppot met poon

ingevoerd op 31-10-2018

Naamloospoon

Gepubliceerd: 31-10-2018

Laatst gewijzigd: 31-10-2018 | 12:31:54

20-40 minuten
4 personen
Poon
Hoofdgerecht
Overig

Ingrediënten

• 4 poonfilets met vel, van elk 100 gram
• 1 kilo kruimige aardappelen, geschild en in stukken
• 1 knolselderij (ca. 700 gram), geschild en in blokjes
• 1 beker crème fraîche (200 gram)
• 4 eetlepels olijfolie
• 1 bosje kervel, grof gehakt

Bereiding

Kook de aardappelen met de knolselderij in water met zout in 20 minuten gaar. Giet af en stamp met de crème fraîche fijn. Breng de stamppot op smaak met de olijfolie, zout en peper. Houd de stamppot warm. Verhit in een koekenpan de laatste 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de poonfilets met zout en peper en bak ze in 2 minuten per kant bruin en net gaar. Schep de kervel door de stamppot en verdeel over 4 borden. Leg er de poonfilet bij.

Variatietip
Vervang de knolselderij ook eens door koolraap of pastinaak!

 

Bron: verras je smaak met vis

Gerelateerde artikelen


12-11-2019 - Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
10-10-2019 - Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
23-09-2019 - Italiaanse bol met pesto en makreel

Tags


visrecepten

Overig nieuws


12-12-2019 | 17:04:00 - We gaan lekker Gourmetten met de Feestdagen
12-12-2019 | 13:53:00 - December-Zalm
21-11-2019 | 10:35:00 - ‘t HEERLIJK AVONDJE IS GEKOMEN!
12-11-2019 | 09:15:00 - Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
31-10-2019 | 13:43:00 - November - Heilbot
22-10-2019 | 13:44:48 - DEZE WEEK IN DE RECLAME
10-10-2019 | 08:52:00 - Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
23-09-2019 | 13:47:00 - Italiaanse bol met pesto en makreel
05-09-2019 | 15:41:08 - Gebakken schol met tomaat en olijven
14-08-2019 | 09:16:00 - De lekkerste lekkerbekken haal je bij Vishandel Schoehuijs
19-07-2019 | 13:08:00 - Waar komt kibbeling vandaan?
05-07-2019 | 11:52:27 - Salade van gerookte haring
28-06-2019 | 11:05:00 - HARING HAPPEN IN 6 STAPPEN
17-06-2019 | 09:44:00 - Wij zijn op zoek naar collega's.
11-06-2019 | 13:45:00 - Hollandse Nieuwe verkrijgbaar vanaf woensdag 12 juni
03-06-2019 | 09:43:00 - Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
31-05-2019 | 09:35:00 - START HOLLANDSE NIEUWE 2019
01-05-2019 | 12:05:08 - Zeeduivel met spek en rozemarijn
19-04-2019 | 13:29:00 - Asperges met gerookte zalm en Hollandaisesaus
01-04-2019 | 09:30:00 - Forel met limoen en verse kruiden
05-03-2019 | 09:25:02 - Gelakte makreelfilets met tartaar van rode biet
06-02-2019 | 15:36:00 - Gesloten op maandag 11 en 25 februari
05-02-2019 | 13:00:00 - Februari - Kabeljauw
05-02-2019 | 12:51:36 - Pikante kabeljauw met wilde rijst
04-02-2019 | 00:30:00 - April - Tongschar
25-01-2019 | 11:17:00 - GEBAKKEN LEKKERBEKKEN van KABELJAUWFILETS
23-01-2019 - September - Hollandse garnalen
22-01-2019 - Augustus - Mosselen
21-01-2019 - Juli - Schol
20-01-2019 - Juni - haring
19-01-2019 - Mei - Makreel

Neem contact op


Gedempte Gracht 11, Schagen
info@vishandelschoehuijs.nl
0224 212 894

Locatie


Openingstijden


maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11.00 -
 9.00 -
9.00 -
9.00 -
9.00 -
 8.30 -

18.00
18.00
18.00
18.00
19.00
16.00
gesloten

Informatie


Over Vishandel Schoehuijs
Nieuws en acties
Contact
Vacature

 

Social media


Vishandel-schoehuijs