• Verse vis
  • Gebakken vis
  • Visschotels
  • Haring
  • Broodjes
  • Gourmetten
  • Barbecueën
  • Kant en klaar
  • Borrelplank met vis
  • Vacuüm verpakt
  • Iets te vieren?
  • Vis van de maand
overzicht

Asperges met gerookte zalm en Hollandaisesaus

75 gram gerookte zalm per persoon

Asperges-met-gerookte-zalm

Gepubliceerd: 19-04-2019 | 13:29:00

Laatst gewijzigd: 19-04-2019 | 13:31:28

Wat heb je nodig voor het recept asperges met gerookte zalm

75 gram gerookte zalm per persoon

5 gekookte asperges p.p

1-2 gekookte aardappel p.p

Hollandaise saus

Hoe maak je gekookte asperges met gerookte zalm en hollandaisesaus

Kook de asperges en laat ze iets afkoelen. Leg ze dan op een bord en verdeel de gerookte zalm over de asperges. Schep de gekookte aardappel of gekookte krieltjes op het bord en schep dan wat Hollandaisesaus over de asperges. Bestrooi eventueel nog met wat peterselie.

Asperges met gerookte zalm en Hollandaisesaus

Voorbereiding

5 minuten

Kooktijd

10 minuten

Totale bereiding

15 minuten

 

Bereidingswijze

Kook de asperges en laat ze iets afkoelen.

Leg ze dan op een bord en verdeel de gerookte zalm over de asperges.

Schep de gekookte aardappel of gekookte krieltjes op het bord en schep dan wat Hollandaisesaus over de asperges.

Bestrooi eventueel nog met wat peterselie.

Gerelateerde artikelen


09-10-2020 - Verse makreel gemarineerd in wijn
20-08-2020 - Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
09-07-2020 - Provencaalse mosselen van Sergio Herman

Tags


visrecepten

Overig nieuws


18-12-2020 | 12:28:00 - Superverse vis vacuüm verpakt door Vishandel Schoehuijs- óók makkelijk voor de feestdagen!
16-12-2020 | 17:14:00 - WIJ ZIJN OPEN!
09-12-2020 | 08:46:46 - Tip voor de feestdagen
26-10-2020 | 09:07:00 - Verse vis vacuüm verpakt door Vishandel Schoehuijs-Lekker en handig bovendien!
09-10-2020 | 14:51:00 - Verse makreel gemarineerd in wijn
18-09-2020 | 15:13:00 - Verse vis
20-08-2020 | 09:11:00 - Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
17-07-2020 | 10:10:00 - Lekker barbecueën tijdens de vakantie
09-07-2020 | 09:34:02 - Provencaalse mosselen van Sergio Herman
05-06-2020 | 16:57:00 - VANAF 12 JUNI ZIJN ZE ER WEER-HOLLANDSE NIEUWE 2020
19-05-2020 | 09:00:00 - Gebakken schol met tropisch fruitsalsa
01-05-2020 - Vis - óók lekker voor bij de borrel
17-04-2020 | 12:44:24 - Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
17-04-2020 | 00:30:00 - April - Forel
01-04-2020 | 15:42:00 - We gaan Gourmetten met de paas!
12-02-2020 | 10:36:00 - Deze week in de reclame
22-01-2020 | 13:31:00 - Zalm met prei en tomaat uit de oven
24-12-2019 | 11:01:00 - Vis van de maand
24-12-2019 | 10:54:00 - September - Schol
12-12-2019 | 17:04:00 - We gaan lekker Gourmetten met de Feestdagen
12-12-2019 | 13:53:00 - December-Zalm
21-11-2019 | 10:35:00 - ‘t HEERLIJK AVONDJE IS GEKOMEN!
12-11-2019 | 09:15:00 - Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
31-10-2019 | 13:43:00 - November - Heilbot
22-10-2019 | 13:44:48 - DEZE WEEK IN DE RECLAME
10-10-2019 | 08:52:00 - Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
23-09-2019 | 13:47:00 - Italiaanse bol met pesto en makreel
05-09-2019 | 15:41:08 - Gebakken schol met tomaat en olijven
14-08-2019 | 09:16:00 - De lekkerste lekkerbekken haal je bij Vishandel Schoehuijs
19-07-2019 | 13:08:00 - Waar komt kibbeling vandaan?
05-07-2019 | 11:52:27 - Salade van gerookte haring

Neem contact op


Gedempte Gracht 11, Schagen
info@vishandelschoehuijs.nl
0224 212 894

Locatie


Openingstijden


maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

11.00 -
 9.00 -
9.00 -
9.00 -
9.00 -
 8.30 -

18.00
18.00
18.00
18.00
19.00
16.00
gesloten

Informatie


Over Vishandel Schoehuijs
Nieuws en acties
Contact
Vacature

 

Social media


Vishandel-schoehuijs

Copyright 2021 - Vishandel Schoehuijs
Inloggen | Webbly - Design websites | Ziber - Mobiele website met CMS | Codesign - Webshop Schagen